Smidigt att jämföra odds hos olika spelbolag

Tack vare internet finns det idag hur många olika sidor som helst på nätet där du kan spela och lägga bet på olika sportevenemang. Om du till exempel älskar att kolla på fotboll eller ishockey och vet mycket om de olika serierna kan du utöka spänningen ytterligare genom att lägga en insats på någon match och få chansen att vinna pengar. Hur lägger du då odds och hur vet du om du får det bästa möjliga oddsen? Det informerar vi dig om här nedan.

Hur lägger man odds?

Att lägga odds eller betta på olika sporter är enkelt när du väl har gjort det ett par gånger. Om du redan är insatt i sporten du ska betta på så ger det dig ännu mer fördelar. Ska du betta via nätet krävs det att du har ett registrerat spelkonto på någon utav spelsajterna som erbjuder odds och betting. För att lägga ett odds loggar du helt enkelt in på ditt spelkonto och går sedan till kategorin Odds. Där finner du sedan flera olika sporter så välj den sport du vill lägga ett odds på, till exempel fotboll. Sedan kan du välja att lägga ett enkelbet, det vill säga på en match eller ett kombinationsbet, det vill säga flera olika matcher på samma spelkupong. För att vinna på en kombinationskupong måste alla dina bet gå in. Välj vilket odds du vill lägga en insats på, i till exempel fotboll kan du då välja; att hemmalaget vinner, att det blir oavgjort eller att bortalaget vinner. Sedan väljer du hur stor insats du vill lägga, det vill säga till exempel 100 kronor. Efter det lägger du ditt bet!

Jämföra olika odds

Oftast erbjuder många sidor samma odds på de olika matcherna då de köper in oddsen från utomstående företag som i sin tur sätter oddsen. Dock finns det en del sidor som har sina egna anställda som bestämmer oddsen och det är där du kan hitta riktigt bra odds. Odds.nu är en hemsida som jämför olika bettingsajter och där kan du se vilken eller vilka sidor som erbjuder bäst odds för dig. Varje odds har en chans till vinst och en risk till förlust, om ett odds är lågt är sannolikheten att det slår in högre än om det är ett högt odds. Höga odds innebär att du ökar risken för att inte vinna men du får en större utdelning om du vinner. Oavsett om du brukar lägga odds eller om du är ny kan du dra nytta av Odds.nu, besök sidan och se vart du kan hitta bäst odds för matchen du vill spela på, det kan inte annat än gynna dig då du kan få bättre vinstchanser på din insats. När du kommer till första sidan kan du till exempel se de kommande populära matcherna och sedan kan du se vilken sida som erbjuder bäst odds för till exempel hemmalaget eller bortalaget. Du kan ofta även hitta speltips på sidan där du kan läsa på lite om de olika matcherna och varför ett odds är högt eller lågt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *