Guldörhängen för olika stilar

Festliga, extra glittriga partyörhängen! De blir som pricken över i:et till all slags festklädsel. Här gäller det mer vad som passar dig och din stil. Har du en mer strikt och klassisk stil eller är du en som följer varje modetrend? Har du en mer bohemisk stil eller är det jeans och t-shirt som gäller?

Det tål att tänkas på när du väljer dina örhängen till festen. Det kanske känns självklart men många gånger matchar vi än det ena och än det andra för att det ska stämma men vi glömmer örhängena. De finns liksom bara där.

Men om du har en mer klassisk stil så kanske ett par stora dinglande loopar inte passar riktigt. Då är nog ett par örhängen i en striktare modell att föredra, de behöver inte glittra mindre för det. Har du däremot en bohemisk stil skulle ett par små studs med en liten pärla i se lite malplacerade ut. Här ska du definitivt gå för ett par hängande örhängen eller ett par stora loopar kanske med en diamantberlock hängande i dem.

Är du jeanstypen så har du faktiskt fler valmöjligheter. Det kan vara läckert med både ett par striktare örhängen till eller ett par loopar. Just kontrasten mellan det enkla och det lyxiga kan göra outfiten helt perfekt.

Oavsett vilken stil du har så bör du satsa på ett par guldörhängen när du ska gå på fest och de får gärna synas lite extra men håll dig till din stil. Skulle du får ett par örhängen i gåva som inte känns rätt så var inte rädd för att byta dem. Hellre det än att de ligger i ett smyckeskrin eller i byrålådan och inte blir använda. Det blir vare sig du, eller den som gav dig dem, glada av.

Spana in utbudet av guldörhängen hos Smycken För Alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *